Mand, 53 år

“Det har ikke været let for mig at gå i terapi, men med Kristinas hjælp er jeg kommet langt over de sidste 6 måneder.

Jeg mistede min bror til selvmord da jeg var meget ung og det påvirkede mig mere end jeg var parat til at forstå. At så mange år efter tale om mine reaktioner og virkelig forstå at jeg ikke gjorde noget forkert, at det var en umulig situation har gjort at jeg idag ikke føler mig så alene.”

Man 72 år

Nu har jag träffat Kristina 7 ggr under en period på 2-3 månader:

“Den stora vinsten är att jag har fått upp ögonen för att jag gått omkring och burit på en konstant oro - en oro som lagt en begränsning på vad som annars borde kunna ha upplevts som en mycket behagligare tillvaro.

På något konstigt sätt känner jag mig idag mera “vuxen” i mig själv och också i mitt ofta kritiska syn på min omgivning och jag har inte haft några som helst tvångstankar - jag är helt klart mer i “nuet” och också stolt över den jag är och vad jag åstadkommit i livet så här långt.”

Kvinde, 25 år

"Jeg valgte at kontakte Kristina, fordi jeg gerne ville blive bedre til at mærke, forstå og håndtere mine følelser. Kristina var varm, imødekommende og dygtig, hvilket gjorde det let for mig at åbne op og arbejde med mine problemer. I forløbet har jeg fået en indsigt i, hvor mine forskellige negative følelser kommer fra og er derigennem blevet bedre til at håndtere dem mere konstruktivt."

Kvinde, 30 år

"Jeg har fra dag et følt mig tryg i Kristinas nærvær og hun gjorde det meget let for mig at åbne mig op og tale ud fra et sårbart sted. I starten talte jeg meget ud fra mit hovede, men med de rigtige redskaber formåede Kristina at guide mig til, at tale ud fra mine følelser, og jeg kunne mærke, at jeg fik kontakt til noget som var vigtigt for mig. Kristina er meget nærværende og empatisk og fokuserer på, at alt foregår i mit tempo og med respekt for min udvikling. Jeg har lært mig selv bedre at kende, og er blevet mere bevidst om nogle mønstre som ikke tjener mig mere. Det er stadigvæk en udviklingsprocess, men nu med en større bevidsthed og større kærlighed til mig selv."

Woman, 30 years old

"I was ready to make a change in my life, but I did not know how. The more I read or talked to friends, the more questions I got and thus, the more confused I became. Until one day I reached out for Kristina, a certified therapist with an international background, who I thought would have a better understanding of the intercultural challenges I face while living in Denmark. Now, only a half a year since I've started having sessions with Kristina on a regular basis, a couple of my friends told me: "You changed."