Privatlivspolitik for Helgstrand Terapi

Ifølge persondataloven skal Helgstrand Terapi oplyse dig om, hvordan jeg behandler dine data.   Dataansvarlig   Helgstrand Terapi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Kristina Helgstrand er dataansvarlig.  Mail:  kh@helgstrandterapi.dk , mobil: +4560248815   Hvilke data indsamles   Helgstrand Terapi anvender data om dig for at kunne sende dig e-mails, sms eller telefoniske opkald.   Automatisk indsamlede data   Ved besøg på hjemmesiden (www.helgstrandterapi.dk) indsamles oplysninger om f.eks.  -Dato og tidspunkt for besøg  -De sider, der besøges  -IP-adressen på den besøgende  -Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem mm.)  -URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning)  Helgstrand Terapi anvender Google Analytics som webanalyseløsning for egne hjemmesider. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data. Læs Googles fortrolighedspolitik  her .  Helgstrand Terapi opsamler ingen data på din hjemmeside, hvis du har en sådan.   Oplysninger du selv afgiver   Helgstrand Terapi behandler også data, som du aktivt afgiver til mig. Eksempler på data, som du selv aktivt afgiver, er:  -Navn, adresse, fødselsdag- og år, telefonnummer og e-mail  -Oplysninger om mental og fysisk tilstand, behandlingsplan, effekt, relationer til andre, mm.  -Oplysninger du deler med mig via sociale medier, herunder LinkedIn  -Oplysninger sendt på e-mail eller pr. telefon.   Anvendelse og opbevaring af indsamlede data   Formål med indsamling af data er at yde psykoterapi. De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, yde den bedst mulige behandling i klinikken samt informere og komme i kontakt med klienter.   Opbevaring af data   Journaler føres i hånden og er låst inde i et brandsikkert arkivskab, når de ikke er i brug. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Helgstrand Terapi beholder som udgangspunkt dine oplysninger, indtil 5 år efter klientforholdets ophør. Mails opbevares i 6 måneder og slettes derefter.   Supervision   Som psykoterapeut MPF går jeg (Kristina Helgstrand) i supervision og henter hjælp, vejledning og rådgivning hos kolleger også i forhold til specifikke sager. I sådanne sammenhænge er der tale om samtaler imellem mennesker, hvor alle har tavshedspligt, både om de klienter der tales om og om indholdet af hvad der bliver talt om i supervisionen. Formålet med supervision er at sikre den faglige standard i behandlingen, det vil sige at give klienterne den bedst mulige hjælp. Journalføring i forbindelse med supervision føres også i hånden og opbevares ligeledes også låst inden i brandsikkert arkivskab.   Videregivelse af oplysninger   Helgstrand Terapi videregiver udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.  Det betyder i praksis, at Helgstrand Terapi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.      Helgstrand Terapi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne. Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, eks. Bogførings data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse over for mig.   Sikkerhed   Helgstrand Terapi beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.   Dine rettigheder   Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod min databehandling, undersøger jeg om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest to uger efter jeg har modtaget din henvendelse.  Du har ret til at få adgang til dine persondata  Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data jeg behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad jeg anvender dem til.  Hvis du anmoder om det, kan jeg give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.  Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til mig. Mine kontaktoplysninger finder du øverst under punktet Dataansvarlig og kontaktoplysninger.  Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet  Hvis du mener, at de persondata, jeg behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til mig og oplyse om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.  Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.  Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger jeg, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.  Du har ret til at klage til Datatilsynet  Helgstrand Terapi er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv i forbindelse med brug af mit websted eller ved anden håndtering af dine data, kan du klage til Datatilsynet.  Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:  Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K Telefon: 33 19 32 00 Fax: 33 19 32 18 Mail: dt@datatilsynet.dk www.datatilsynet.dk

Ifølge persondataloven skal Helgstrand Terapi oplyse dig om, hvordan jeg behandler dine data.

Dataansvarlig

Helgstrand Terapi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Kristina Helgstrand er dataansvarlig.

Mail: kh@helgstrandterapi.dk, mobil: +4560248815

Hvilke data indsamles

Helgstrand Terapi anvender data om dig for at kunne sende dig e-mails, sms eller telefoniske opkald.

Automatisk indsamlede data

Ved besøg på hjemmesiden (www.helgstrandterapi.dk) indsamles oplysninger om f.eks.

-Dato og tidspunkt for besøg

-De sider, der besøges

-IP-adressen på den besøgende

-Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem mm.)

-URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning)

Helgstrand Terapi anvender Google Analytics som webanalyseløsning for egne hjemmesider. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data. Læs Googles fortrolighedspolitik her.

Helgstrand Terapi opsamler ingen data på din hjemmeside, hvis du har en sådan.

Oplysninger du selv afgiver

Helgstrand Terapi behandler også data, som du aktivt afgiver til mig. Eksempler på data, som du selv aktivt afgiver, er:

-Navn, adresse, fødselsdag- og år, telefonnummer og e-mail

-Oplysninger om mental og fysisk tilstand, behandlingsplan, effekt, relationer til andre, mm.

-Oplysninger du deler med mig via sociale medier, herunder LinkedIn

-Oplysninger sendt på e-mail eller pr. telefon.

Anvendelse og opbevaring af indsamlede data

Formål med indsamling af data er at yde psykoterapi. De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, yde den bedst mulige behandling i klinikken samt informere og komme i kontakt med klienter.

Opbevaring af data

Journaler føres i hånden og er låst inde i et brandsikkert arkivskab, når de ikke er i brug. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Helgstrand Terapi beholder som udgangspunkt dine oplysninger, indtil 5 år efter klientforholdets ophør. Mails opbevares i 6 måneder og slettes derefter.

Supervision

Som psykoterapeut MPF går jeg (Kristina Helgstrand) i supervision og henter hjælp, vejledning og rådgivning hos kolleger også i forhold til specifikke sager. I sådanne sammenhænge er der tale om samtaler imellem mennesker, hvor alle har tavshedspligt, både om de klienter der tales om og om indholdet af hvad der bliver talt om i supervisionen. Formålet med supervision er at sikre den faglige standard i behandlingen, det vil sige at give klienterne den bedst mulige hjælp. Journalføring i forbindelse med supervision føres også i hånden og opbevares ligeledes også låst inden i brandsikkert arkivskab.

Videregivelse af oplysninger

Helgstrand Terapi videregiver udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.

Det betyder i praksis, at Helgstrand Terapi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.

Helgstrand Terapi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne. Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, eks. Bogførings data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse over for mig.

Sikkerhed

Helgstrand Terapi beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.

Dine rettigheder

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod min databehandling, undersøger jeg om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest to uger efter jeg har modtaget din henvendelse.

Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data jeg behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad jeg anvender dem til.

Hvis du anmoder om det, kan jeg give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til mig. Mine kontaktoplysninger finder du øverst under punktet Dataansvarlig og kontaktoplysninger.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata, jeg behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til mig og oplyse om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger jeg, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til Datatilsynet

Helgstrand Terapi er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv i forbindelse med brug af mit websted eller ved anden håndtering af dine data, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

 
 

Samtaler der hverken kan eller skal tages med venner eller familie